ELLER ER DET BREHARDT?
Odin elsker dette smøret,
men det er et helvete å smøre på brødskiva!
Hvor er det liksom mykt??
Smøret er jo en kjølevare,
og da kan det ikke stå på benken i romtemperatur for å bli mykt,
og står det i kjøleskapet blir det steinhardt å smøre på skiva........
Villedende produktnavn vil jeg si!
Erfaringer og tips mottas med takk!!
Ha en myk torsdag :)
Klæm Guri
10 kommentarer:
Hehe bra noen er enig med meg, for vi liker også dette smøret, men det er jo umulig å smøre på skiven! Eneste er å ta ut litt fra pakken å ligge det i microen en liten stund.Har selv gjort det når eg ikke har så god tid :) Ha en fin dag videre :)
Vi elsker dette - nettopp fordi man kan ta det rett ut av kjøleskapet og smøre rett på. Men man må skrape av ikke flak, men litt sånn øverst og dra bortover. Ikke grave opp klumper liksom...
Vi digger dette smøret, smaker så godt ! :)
Smøret var jo helt perfekt før.. men jeg vet jo at de har skiftet fabrikk, så de jobber vel med saken...
Vi får bare"smøre" oss med tålmodighet ;)
Myk klem fra Janne
Bytt smør, hehe.
Det er helt håpløst å få på skiva!
Enig! Vi liker også smøret, men at det er mykt? Neida!
Hehehe...likte godt Skjerstads kommentar også ...smøre seg med tålmodighet :)
Kjempeenig! Men her tar mannen i hus det ut før han går og henter avisa og setter på kaffen. Og jeg er ikke så glad i smør... og så sover jeg lenger på morran, hihi. Ikke no' problem egentlig allikevel, men skjønner deg godt!
Klem til deg!
Her står smørpakka kjølig i skåpet sammen med kaffe og sukker. Vi bruker opp ei pakke såpass fort at det ikke er noe problem.
Kjøp ekte meierismør, så bruker du en ostehøvel som lager tynne skiver. Det er saker på brødskiva. Legg gjerne også på en bit gammelost... gleder meg til frokosten i morgen tidlig.
Bruke Brelett vi! Det er perfekt :)
Legg inn en kommentar