onsdag 11. mai 2011

ENDELIG HJEMME

Handyman er borte 4 uker i slengen på arbeid,
og da er det selvfølgelig
stor stas
når han endelig kommer hjem igjen :))

Nr 3 hadde plukket blomster
og laget kort
til han kom hjem i går :))


Alle hjerter gleder seg :))

Fordelen med at han er så mye borte,
er at vi er litt nyforelsket hele tia ;)

Er det fler som er alenemor halve året????
Eller har dere gubben hjemme hele tia........

Klæm Guri :)

13 kommentarer:

Camilla sa...

Jeg er aldri alenemor da, naturlig nok,siden vi ikke har noen barn. Likevel hender jeg blir en del alene, men det er stort sett snakk om en natt eller to. Litt godt å være fra hverandre og, vite at man savner og blir savnet. Tror faktisk ikke det er helt bra å være sammen HELE tiden! :)

Ha en fin dag!

tulipa sa...

4 uker!!!??? Jeg er alene 2 uker om gangen og på dag 10 er jeg helt på felgen!!! Nja, nyforelsket vet jeg ikke. Vi trenger faktisk et par dager innkjøring i husets rutiner når han kommer hjem;)
Men sånn ellers funker det greit!
;)

Stinemorღ sa...

Godt han kommer hjem :)

Jeg er alene ca 4 uker i april/mai, fra midten av august til langt uti september og når det snør! :) - men han sover jo hjemme, så merker at han er her!
Med fire barn og fire hunder, så blir jeg innmari sliten innimellom.
Vi får jo noen gode rutiner når han er borte, så da er han nesten i veien når han er hjemme igjen... hahaha :)

klem

gult hus i svingen sa...

skjønner dere er nyforelska hele tida når han er så mye borte:) Min mann tar seg noen helger alene på hytta, det er deilig...:) Men stort sett er vi da forelska for det;)
Jeg har mista bloggen min jeg:( den kommer opp med ingen innlegg:) Lurer på hvor innleggene blir av, legger dem inn på nytt, men det går ikke:) Har vært panikk ja:)
Syns du synd på mæ, Guri?

klem Trine:)

Hege A "The not so perfect mum-blogg" sa...

Etter fire uker alene hadde jeg vel v'rt helt på randen, så husredd som jeg er!!! Ole`n min er borte en natt i uken og litt innimellom, og jeg synes det er mer enn nok! Og forelska, joa, det er vi nok, og jeg er superglad for det etter å ha testet ut et følelseskaldt ekteskap først...

Hildemiho sa...

så herlig å få han hjem i igjen da. jeg har nok mannen stort sett hjemme bortsett fra at han jobber turnus og da naturlig nok jobber både kvelder og netter og helger, men 4 uker...det hørtes lenge ut. men akk så deilig når han kommer hjem. nyt tiden!
og herlig herlig innlegg nedenfor. jeg flirer for meg selv her jeg sitter og tenker på de sjokkerte barnehagebarna...

Unknown sa...

Så kos at alle hjerter gleder seg. Jeg er også alenemor halve året, men i litt kortere intervall. Min kjære jobber annenhver uke hjemme og er hjemme hver helg. Det er når han er borte jeg får gjort unna det meste her i huset he he.
Kos deg masse med familien.
Randi

GundaM sa...

Min mann pendlet til Oslo fra størsten ble født til han ble 12 år så du kan si jeg har vært alenemor uten avlastning i 12 år... Men jeg er nå stolt over at jeg klarte det, men jeg må si at det ble litt pes da han ble stasjonert i trondheim i begynnelsen men nå er vi blitt vant til at den derre to-metringen er hjemme så ofte ;)

Du så deilig det er å være to !

klem klem til deg

GundaM sa...

Glemte å nevne at det egentlig var litt ok å ha han borte for da gjorde jeg som jeg ville slik interiørmessig, nå blir ejg mere "overvåket" kan du si...

hobbyvimsa sa...

Å så god nr 3,koslig hilsen å komme hjem til.har også en mann som jobber vekk,og kjenner til den følelsen:)

Ha en fin kveld!!


Klem Linda:)

Datt sa...

Åh, det er lenge det! Skjønner godt det er stas når han kommer hjem! :)

ReVinyl sa...

Jeg må ta bølgen for deg altså! 4 unger og halve året alene?! Jeg hadde knekt....mannen min reiste endel før, og jeg ble helt utslitt jeg...Hadde nok lista litt for høyt også da....På en annen måte er det fint å kjenne på savn og glede seg til å se hverandre igjen...

Hælgaklæm...

Gunnhild sa...

jeg har det helt anneledes nå, med en mann som kommer hjem og sover i vår egen seng, hver natt..enn jeg hadde de 6 årene han ukependlet!
men, man blir vant til alt!

vi trengte litt "innkjøringstid" hver gang han kom hjem, for vi var jo så vant til vårt eget system, og så kom han og skipla d til på en måte (misforstå meg rett..!)

men, nå ern hjemomkring, og det er godt.

du er FLINK og greier ut med brasene selv, håper han vet å sette pris på det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...