onsdag 17. oktober 2012

JEG ER I GANGDa kan jeg krysse av en ting på TO-DO-LISTA til jul:

Julekortene er bestilt!!
da gjenstår det bare å få skrevet på, lagt i konvolutt og sendt dem........ ;)


Har du startet???


Ha en fin onsdag :)
KLÆM Guri

4 kommentarer:

Mormorfarmor Inger sa...

Startet? Er det jul snart? Hæ? Har det ikke akkurat vært sommer? Og hvor ble september av? Er vi over halvveis i oktober? Jøss...
Nei - jeg har ikke startet, men får vel få vekk resten av sommerblomstene i dag kanskje, selv om noen faktisk er like flotte enda :)
Klem til deg Guri!

Anna GL (Ekte heimelaga) sa...

Jøss, så flink og effektiv du var da! Jeg må se til å få gjort slikt selv. I går bestilte jeg blekk til skriveren min, så da er jeg vel kanskje på rett vei?

Tusen takk for hyggelig og motiverende hilsen på bloggen min! :) I går solgte jeg faktisk et bilde til en samøyværing(?) av deg! :)

Og så har jeg flyttet virtuelt, så du må gjerne komme å besøke meg på det nye domenet. Jeg har oppdatert lenken i navnet mitt her. :)

Tovepia sa...

Jeg har faktisk begynt å kjøpe småting til adventskalenderen..for det er et pæs, pluss at det er kostbart når 4 skal ha, så jeg småkjøper litt når jeg kommer over gode tilbud;)
Jula kommer før vi aner det...men før det:
Ha ei god uke videre, klem fra mæ;)

Hilde sa...

Så flink du er!
Jeg har vært litt flink i dag, jeg også faktisk. Har sittet og laget fotobøker på pc'en som vi skal gi i julegave til besteforeldrene. Så da kan jeg i hvert fall krysse det av på julelista :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...